Учасників АТО інформують про послуги Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ

  Одним із напрямків роботи Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є інформування потенційних отримувачів послуг про послуги, які надаються спеціалістами Центру.

  Так 6 лютого, у рамках семінару міського центру зайнятості для демобілізованих учасників антитерористичної операції, психолог Центру соціальних служб, Віталій Поліщук, познайомив учасників з діяльністю організації, переліком та порядком отримання послуг тощо.

АТО  Відповідно до плану проведення спільних заходів з МЦЗ, Центр постійно проводить групові консультації для різних категорій осіб, які перебувають на обліку міського центру зайнятості у зв’язку із безробіттям.

  Особлива увага приділяється демобілізованим учасникам АТО. З метою недопущення потрапляння їх сімей у складні життєві обставини через безробіття та інші проблеми, спеціалісти Центру надають групові консультації на теми: «Психологічна підтримка учасників АТО», «Психологічні аспекти адаптації демобілізованих учасників антитерористичної операції до мирного життя».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*