У Кам’янці відбулася зустріч із потенційними волонтерами

квндидати у волонтери  25 лютого відбулося знайомство студентів-першокурсників спеціальностей «Соціальна робота» та «Соціальне забезпечення» Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка з діяльністю Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  Студенти дізналися про мету та завдання діяльності організації, послуги, які вона надає, категорії отримувачів послуг, а також ознайомилися з 11 напрямками роботи, відповідно до яких працює Центр у 2019 році.

  Центр вже багато років поспіль плідно співпрацює з кафедрою соціальної педагогіки і соціальної роботи Університету щодо здійснення соціальної підтримки сімей, дітей та молоді. Університет направляє студентів для проходження практики до Центру, у свою чергу, Центр залучає студентів до волонтерської діяльності. Спільно проводяться благодійні акції підтримки сімей з дітьми, які потребують адресної допомоги, загальноміські заходи різного спрямування.

  Стати волонтером Центру та взнати соціальну роботу «з середини» можна пройшовши навчання за програмою «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності». Але головне це мати щире бажання допомагати тим, хто цього потребує, та робити наш світ добрішим!

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*