У Кам’янці-Подільському подякували волонтерам та благодійникам

01  Щороку п’ятого грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку, а дев’ятого грудня – День благодійництва. З цієї нагоди в Кам’янці-Подільському нагородили тих, хто допомагає за покликом душі та серця.

  Волонтерам Кам’янця подякував від імені міського голови, Михайла Сімашкевича, секретар міської ради, Дмитро Васильянов.

  «Волонтерський рух розпочався у 90-их, але розвитку набув в 2014-му разом з російсько-українською війною. Дитячі садочки і школи, педагогічні і батьківські колективи, громадські організації та благодійні фонди, пересічні кам’янчани – всі ви зробили великий внесок не лише в підтримку військових, але й інших галузей. Тому дякую всім, хто бере участь у волонтерському русі і проявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи за це подяк та винагород» – звернувся до присутніх Дмитро Сергійович.

колаж  За поданням державних установ і громадських організацій Дмитро Сергійович та помічник народного депутата Володимира Мельниченка, Сергій Тимчук, вручили подяки і подарунки волонтерам, котрі підтримують військових, займаються соціальною справою, благодійникам міста, котрі надають допомогу в різних сферах життєдіяльності міста.

  Директор Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, Юлія Побережна, вручила подяки Хмельницького обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді тим, хто здійснює активну волонтерську діяльність, допомагаючи сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах.

02 0403 05

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*