У Кам’янці-Подільському подякували волонтерам

  Щороку 5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день добровольців задля економічного та соціального розвитку (Всесвітній день волонтера). З нагоди свята в Кам’янці-Подільському відбулися урочистості.

6  У Міжнародний День волонтера, а також напередодні Дня благодійництва, який цього року в Україні відзначать 10 грудня, волонтерам Кам’янця подякував міський голова Михайло Сімашкевич: «Дякую всім, хто бере участь у волонтерському русі, хто проявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи за це подяк та винагород. Саме ви підтримуєте українську армію та її воїнів, завдяки вам врятовано сотні життів на передовій» – звернувся до присутніх міський голова.

  За поданням державних установ і громадських організацій Михайло Сімашкевич та помічник народного депутата Володимира Мельниченка Ірина Камінська вручили подяки і подарунки волонтерам, котрі підтримують військових, займаються соціальною справою, благодійникам міста, котрі надають допомогу в різних сферах життєдіяльності міста.
  Відзначили волонтерів також керівництво Центру розмінування, зокрема нагородили ветерана АТО Віталія Галіцина почесним нагрудним знаком «За заслуги перед Збройними силами України». Подяка благодійним звучала від ветеранів міста, міського центру зайнятості, Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який і організував захід.

1  Символічні нагороди за благодійність отримав і міський голова від Центру розмінування та ГО «Сімей загиблих і поранених учасників АТО».

  Наприкінці зібрання відбулося вручення посвідчень і сертифікатів молодим волонтерам, які пройшли на базі Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ курс навчання за програмою «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності».

2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 5512332580416d1485db48f1168c8b79_XL

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*