У Кам’янці продовжуються тренінги для молоді з особливими потребами з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

заняття_з психологом  У м. Кам’янці-Подільському продовжено впровадження «Програми адаптації до самостійного життя осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». Програму було розроблено Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Еліна Ковтун) для студентів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу (директор – Мар’ян Тріпак).

  Цього року до навчання за програмою приступила нова група студентів. Молоді люди під час інтерактивних та тренінгових занять будуть вчитись самостійно приймати рішення та брати на себе відповідальність, планувати витрати та розподіляти власні кошти, доглядати за своєю зовнішністю та дбати про власне здоров’я.

  У програмі передбачені заняття на різні теми та практичні поради, що стануть у пригоді молоді у майбутньому самостійному житті.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*