У місті Кам’янці-Подільському розпочалися заходи у рамках Всеукраїнського тижня права

Щороку, напередодні Міжнародного дня прав людини, який відзначається 10 грудня, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права. Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) також проводить заходи у рамках зазначеного тижня. Серед них – спільні з Кам’янець-Подільським міським центром зайнятості (директор – Наталія Постова)

Так, 2 грудня, в Кам’янець-Подільській школі-інтернаті І-ІІ ступенів «Славутинка» Хмельницької обласної ради (директор – Олена Козлова) був проведений один із запланованих заходів – урок для учнів 9-го класу на тему: «Права людини», який провів провідний спеціаліст-юрисконсульт Центру СССДМ, В’ячеслав Галайбіда. 5 грудня – «Правова вікторина по трудовому законодавству» для учнів 10-11 класів, яка була проведено спільно з провідним фахівцем з профорієнтації центру зайнятості Лесею Нечитайло.

Проведення тижня має на меті підвищити рівень правової культури населення, а також поінформованість громадян щодо їхніх конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be1 %d1%84%d0%be%d1%82%d0%be2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*