У м. Кам’янці-Подільському відбувся «Кар’єрний форум для молоді»

01  22 листопада в місті Кам’янці-Подільському відбувся «Кар’єрний форум для молоді» – новий формат роботи, що запровадив Кам’янець-Подільський міський центр зайнятості з метою реформування системи профорієнтації, профнавчання та кар’єрного розвитку громадян України, започаткування нових механізмів вирішення проблем зайнятості, навчання сучасним компетентностям на потребу ринку праці. Форум проводився на базі Кам’янець-Подільської філії національного університету державної податкової служби України, у аудиторіях якого одночасно проводилися різноманітні заходи цікавих форматів.

02  Для того, щоб всі панелі форуму були розкриті в повному обсязі, фахівцями Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості та Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, одночасно проводилось три тренінги для студентів податкового коледжу.

03  Психолог КПМЦСССДМ, Віталій Поліщук, провів тренінг розвитку комунікативних навичок для студентів закладу.

  Замість лекцій та презентацій, було проведено зустріч-конференцію, яка проходила у вигляді живого діалогу: «Компетенції для успішної кар’єри: погляд роботодавців». У конференції взяла участь директор КПМЦСССДМ, Юлія Побережна.

  По закінченню зустрічі, її учасники дійшли висновку, що сучасні роботодавці дедалі частіше шукають не просто виконавців, а людей, які готові мислити поза шаблоном та виділили ключові навички, які знадобляться для успішної карє’ри майбутнім працівникам.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*