У м. Кам’янці-Подільському відбулася зустріч волонтерів з правоохоронцями

зустріч1  1 березня відбулося відбулася зустріч студентів, які проходять волонтерську практику в Кам’янець-Подільському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з працівниками сектору ювенальної превенції Кам’янець-Подільського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області.

  На зустріч з першокурсниками Кам’янець-Подільського національного університету ім. І. Огієнка прийшли інспектори ювенальної превенції Роксолана Семірякова та Ярослав Боднарчук. Гості розповіли про особливості проведення профілактичної роботи серед дітей, які мають проблеми із законом та окреслили завдання, які виконують працівники сектору. А від працівників Центру волонтери-практиканти дізналися про форми та методи співпраці двох організацій при здійсненні спільних заходів в інтересах дітей в сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

До відома.

  Щоби стати слухачем «Школи волонтера» потрібно мати бажання та звернутися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26, тел. 9-14-29.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*