У м. Кам’янці-Подільському готують молодь до сімейного життя

07  16 травня волонтери Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели три тренінгових заняття для студентів міста «Підготовка молоді до сімейного життя». Тематика заходів була присвячена Міжнародному дню сім’ї, який відзначався напередодні.

  Тренінги пройшли у Кам’янець-Подільському коледжі будівництва, архітектури і дизайну, Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі та Кам’янець-Подільському відділенні Ірпінського державного коледжу економіки та права. Саме ці заклади відгукнулися на пропозицію Центру щодо організації такого заходу для їх студентів.

  У тренінгах взяли участь ті студенти, які виявили бажання підвищити свій рівень знань про одну з найважливіших сфер життя людини – сім’ю. Молодь здобувала знання та навички за принципом «рівний-рівному», оскільки тренерська група складалася з їх однолітків – волонтерів Центру соціальних служб – студентів Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка. 

01  Для волонтерів, майбутніх працівників соціальної сфери, це був перший досвід проведення подібного роду заходів, а для учасників – нова та корисна інформація. Отже, усі молоді люди здобули нових навичок та отримали позитивні враження.

  Для замовлення тренінгових занять «Підготовка молоді до сімейного життя» для студентів та старшокласників за принципом «рівний-рівному» звертатись до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Шевченка, 26, тел. 9-14-29.

03 04 05 020906 08

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*