У м. Кам’янці-Подільському прийняли рішення щодо посилення профілактичної роботи

нарада  5 лютого відбулася робоча нарада працівників Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу з питань пробації Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

  Окрім планових питань соціальні партнери розглядали існуючу проблему вживання молоддю психоактивних речовин та його наслідки. У ході обговорення учасниками зазначалося, що скоєння підлітками та молоддю правопорушень часто провокується вживанням психоактивних речовин. Так, серед зв’язків, які визначають взаємозалежність цих чинників, виділили: протиправні дії, пов’язані з купівлею, виготовленням і поширенням психоактивних речовин, злочини, що були скоєні з метою заволодіння тютюновими виробами, спиртом, наркотиками чи засобами для їх придбання; правопорушення і злочини, які були скоєні під впливом алкоголю і наркотиків чи в ситуаціях, що їх провокують.

  У результаті було прийняте рішення щодо посилення індивідуальної профілактичної роботи з підлітками та молоддю, які перебувають на обліку відділу з питань пробації, як з боку його працівників, так і з боку спеціалістів Центру.

До відома.

  На кінець 2017 року на обліку Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу з питань пробації перебувало 94 особи, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

  Спільною профілактичною роботою Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ та відділу пробації охоплено 41 особа з числа молоді цієї категорії.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*