У м. Кам’янці-Подільському продовжує працювати група взаємопідтримки для прийомних батьків

  Щомісяця Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить групу взаємопідтримки для прийомних батьків. Заходи проводить сертифікований фахівець Центру, Наталія Гомілко.

  Днями було проведено зустріч на тему: «Проблемні моменти у спілкуванні дітей та батьків в прийомних сім’ях». Під час зустрічі фахівецем були використані такі техніки та методики, як «Сімейна соціограма», «Діагностика на психологічну сумісність батьків і дитини», «Історія для натхнення» та інші. Учасники зустрічі дійшли до висновку, що правильне спілкування батьків з дітьми попереджує виникнення конфліктів, а також зміцнює позитивні сімейні зв’язки та стає запорукою гарних стосунків.

банер_ПСДо відома.

  Прийомна сім’я – сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

  Станом на 22.11.2018 у місті Кам’янці-Подільському функціонує 7 прийомних сімей, стосовно яких здійснюється соціальний супровід.

  За детальною інформацію щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертатися до Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді: вул. Шевченка, буд. 26 (ІІІ поверх), тел. 91429.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*