У м. Кам’янці-Подільському підвели підсумки спільної роботи

1 (13)Відбулася планова нарада Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Кам’янець-Подільського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області.

 Під час зустрічі були підведені підсумки спільної роботи обох Центрів за 2021 рік, яку визнано задовільною.

Спеціалісти обговорили напрями та форми взаємодії сторін щодо надання соціальних послуг дітям та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Також, звернули увагу на надання необхідних послуг профілактично-виховної, психологічної, соціальної роботи, спрямованих на мінімізацію виявлених криміногенних потреб суб’єктів пробації.

Учасники  запланували і проведення групових заходів для осіб, які перебувають в конфлікті з законом, спираючись на позитивні результати роботи у цьому напрямку в 2021 році.

До відома.

Протягом 2021 року на обліку Кам’янець-Подільського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області перебувало 322 особи, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Наразі на обліку установи перебуває 157 осіб, із них 59 молодіжного віку, які охоплені спільною профілактичною роботою обох центрів.

 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*