Фахівцями відділу надання соціальних послуг було організовано групову роботу з дітьми за методом Футболу

  Пропагування толерантності та взаємоповаги між молоддю є одним із пріоритетних задань роботи відділу надання соціальних послуг Понінківської селищної ради. Тому 18 жовтня 2018 року, фахівцями відділу надання соціальних послуг було організовано групову роботу з дітьми за методом Футболу.

ф2ф3

  Футбол – це унікальний стиль гри, який заснований на принципах толерантності, чесності, командної роботи, поваги та дружби. Ця нова течія вже охопила весь світ і нарешті дійшла до нашого селища. Фахівець із соціальної роботи Білянська Вікторія брала участь у міжнародному семінарі “Відкриті уроки футболу” у м. Харків, звідки і привезла досвід використання цього методу.

ф1  До гри було залучено 20 хлопців та дівчат, що відвідують спортивний гурток. Для початку організатори провели ознайомчу бесіду про метод роботи та разом з учасниками придумали правила своїх матчів. Діти із захопленням виконували усі настанови медіатора та тренера, були активні та зацікавленні. В результаті і діти, і організатори були задоволенні, та запланували і надалі проводити подібні ігри.
ф4

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*