«Хай сонцю і квітам всміхаються діти»

  Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

  1 червня з нагоди  відзначення Міжнародного дня захисту дітей на танцювальному майданчику в центрі селища Чорний Острів відбулося яскраве дійство «Хай сонцю і квітам всміхаються діти»,  організоване працівниками Чорноострівського селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту.

  З вітальним словом до дітей звернувся селищний голова Михайло Семенович Дзісь.

  На дітей чекала цікава та різноманітна програма.

 Учні Чорноострівського НВК, Чорноострівської дитячої музичної школи, Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ст., Бережанської ЗОШ І-ІІ ст., Рідкодубської ЗОШ І-ІІ ст, Педосівського НВО дарували присутнім чудові концертні номери з демонструванням своїх вокальних, музичних і танцювальних здібностей. 

  Після захоплюючих виступів розпочалася ігрова програма, яку провели працівники Чорноострівського СЦСССДМ та Хмельницької ЦРБ. Діти мали змогу показати свої вміння у командних змаганнях, іграх, естафетах, проявити свій творчий хист у конкурсі малюнків на асфальті “Веселі літні канікули”, за що отримали призи та подарунки від Чорноострівської селищної ради.

  Свято закінчилось, але енергія, яка променіла в очах дітвори, не згасла. Навколо вирувала атмосфера щастя, а значить свято вдалося на славу!

DSC_0252 DSC_0264

DSC_0318 DSC_0254

DSC_0306 DSC_0316

DSC_0346DSC_0246 DSC_0247DSC_0300 DSC_0260DSC_0272 DSC_0340

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*