Хто є більшим прихильником цивільного шлюбу

Цивільний-шлюб-по-українськи  Прихильниками цивільного шлюбу частіше виступають чоловіки, жінки, навпаки, хочуть відчувати себе дружиною, і бути впевненими, що чоловік має серйозні наміри і не залишить її на наступний день.

  Чоловіки прагнуть до збереження особистого простору і комфорту не хочуть брати на себе зайві обов’язки. Деякі жінки самі надали чоловікам таку можливість. Переставши цінувати себе і задовольнятися малим, жінки готові на все, щоб не втратити кохану людину.

  В парі, що живе цивільним шлюбом, групою ризику зазвичай є жінка. Вона стає тією слабкою ланкою, яка здатна зруйнувати все. Її саму може нещадно точити прагнення носити обручку. Вона боїться розриву, особливо, якщо вже є матір’ю. Дівчина прагне зміцнити відносини, перевести їх в іншу площину, але натикається на стіну нерозуміння з боку коханого. Можливо, його батьківська сім’я не була еталоном успішного шлюбу. Отже, у нього не сформувалися сімейні цінності і потреба в створенні міцного союзу. Аналогічна ситуація, в такому випадку в перспективі складеться і у вашої власної дитини.

  Вступати в цивільний шлюб варто тоді, коли вже є плани на сім’ю і спільне майбутнє. Встановлено, що оптимальний час перебування в цивільному шлюбі — 2 роки. Багато пар затягують перебування в такому шлюбі, і вже весілля в подальшому не має особливого сенсу, і не принесе ніяких змін.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*