Центром соціальних служб проведено захід для молоді з Товариства молодих інвалідів до Дня Св. Валентина

  В день Святого Валентина 14 лютого 2018 року Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено тематичний захід для молоді з Товариства молодих інвалідів. На свято завітали: заступник міського голови Мельник Галина Леонтіївна, в.о. начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Томусяк Наталія Павлівна, директор міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любецька Мар’яна Миколаївна, голова правління Товариства молодих інвалідів Савчук Анатолій Миколайович.

received_1809817069031197received_1809816765697894

  Захід розпочався вітальним словом заступника міського голови Г.Мельник.  Молодь Товариства активно підготувалася до свята, адже лунали пісні Ірини та Валентини Чекановських, Валерія Білоусова, поезія Наталії Авдєєвої, історія виникнення свята Інни Слупко.

received_1809817195697851  Учасники заходу переглянули відеоролик «Що таке любов? Вустами дітей», відгадували загадки, обмінювалися побажаннями та привітаннями з святом, а родзинкою заходу було виготовлення листівки-валентинки власними руками. Працівниками Центру було облаштовано фотозону, де усі бажаючі могли зробити світлини. Фото на згадку було зроблено Сергієм Аніськовим.received_1809815825697988

  Подібні заходи Центром проводяться не вперше, адже робота з молоддю з інвалідністю є одним із напрямів роботи Центру. Практичний психолог Центру Ольга Захожа щоразу готує цікаві теми для зустрічей з метою підтримки психоемоційного стану молоді. Співпрацю із Товариством молодих інвалідів буде продовжено.

За інформацією Хмельницького міського Центру

соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*