«Ялинка бажань» здійснила мрії дітей з Летичева


Період новорічних свят – період див. Особливо вони трапляються з тими, хто в них щиро вірить.

Хмельницький обласний центр соціальних служб у  торгівельному центрі «Оазис»  та „Сільпо” вже вп’яте організовує акцію «Ялинка бажань», де кожен небайдужий може стати Миколаєм чи Дідом Морозом для діток, сім’ї яких опинилися у складних життєвих обставинах. Для цього просто потрібно прочитати листа від малечі, придбати омріяний подарунок та покласти його під ялинку. Книги, ляльки, солодощі…. Малюки старанно писали листи Миколаєві та Дідові Морозу, якими волонтери і прикрасили „Ялинку бажань”. Приємно відзначити: навіть попри скруту, подоляни не залишилися байдужими і купували усе, про що мріяли дітки.

Прикрасили  ялинку бажань і листи діток із нашої громади. За сприяння Летичівського селищного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді п’ятеро діток, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах також взяли участь у акції. Дівчатка та хлоп’ята просили солодощі, іграшки та фрукти. І вже наприкінці грудня усі бажані подарунки отримала кожна дитина.

Маленький прояв добра для когось може стати величезною подією у житті. Нам зараз більше, ніж завжди потрібно підтримувати один одного і дарувати тепло. Спасибі всім небайдужим людям, які в такий складний період допомагали творити добро.

Exif_JPEG_420148292902638314829268694171482929013377

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*