Ялинка бажань. Кожен здатен на диво!

IMG_20171228_100444  Деражнянський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку Хмельницькому обласному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, волонтерам, усім хмельничанам, які долучилися до організації та проведення благодійної  акції “Ялинка бажань”.

  Завдяки Вашій плідній праці, ми змогли подарувати радість свята і яскраві емоції 21 дитині з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітям, які виховуються одним з батьків.

  Усі небайдужі відвідувачі торговельного центру “Оазис” виконали різдвяні та новорічні бажання дитини, батьки якої не можуть цього зробити у зв’язку із складними життєвими обставинами.

  Ця акція об’єднала довкола різних людей. Приємним є той факт, що люди не залишаються байдужими та з радістю відгукуються на допомогу тим, хто її потребує.

  Центр безмежно вдячний за допомогу. Бажаємо всім міцного здоров’я, родинного тепла, Божої ласки. Хай Господь Бог сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. Нехай ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

IMG_20171227_105322 IMG_20171228_095805 Абдурахманова Наташа Бідний Дмитро Василькова Крістіна Дубельт мама БогданаМалярчук ВікторіяСтаростюк ОлександраФедоренкоМати Звірок АнниБатьки ГордіївБідний Максим Федоров АндрійФедоров Валерій Федорова Діана Яременко

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*