Ялинка бажань. Кожен здатен на диво!

  З 15 по 28 грудня 2017 року на Хмельниччині вже 6-й рік поспіль, за ініціативи Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, проводиться благодійна акція «Ялинка бажань». За умовами акції, усі листи написані дітьми, прикріплюються до Новорічної ялинки, яка розташована в магазині «Сільпо» (торгівельний центр «Оазис») м. Хмельницький.

olplood  Метою акції є збір подарунків для дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей.

  До цієї акції долучився і Теофіпольський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Механіка акції полягає у зборі солодощів, канцелярії, іграшок, засобів гігієни  у мережі супермаркетів “Сільпо” для цих діток. Щодня, впродовж акції біля «Ялинки бажань» волонтери обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошують усіх небайдужих громадян взяти участь у акції – допомогти дитині повірити у диво. Акція триватиме до 28 грудня 2017 року. Подарунки будуть передані кожній дитині особисто працівниками центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Вже 12 дітей нашого району отримали такі подарунки.

  Завдяки небайдужим та чуйним покупцям, які бажають підтримати сім’ї різних категорій та подарувати дітям новорічний настрій і яскраві емоції, десятки дітей поринуть в атмосферу справжнього новорічного свята.

  Ми живемо і працюємо заради того, щоб творити добро і немає більшої вдячності за добрі справи , як щирі слова подяки.

shrzzrshshzrorlol 1mtoiloviber_imagefjkhfkhj shrshchzrshshchrshshch

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*