«Активність молоді – шлях до довголіття»

Однією із найважливіших передумов гармонійності, повноцінного життя, самореалізації дитини, підлітка та молоді є їх здоров’я. Молодь є соціальним та економічним активом України, її здоров’я, є стратегічно важливими для розбудови та процвітання нашої держави. Популяризація здорового способу життя є пріоритетом національної політики розвитку. 

Життя молоді повинне бути сповнене енергією, здоров’ям та безмежними можливостями для гармонійного розвитку!

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я, що відзначають щорічно – 7 квітня та з метою популяризації та інформування про переваги здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок серед дітей та молоді, розвитку ідеї ведення ранкових розминок, зміцнення власного здоров’я, виховання почуття дружби, взаємовиручки, самоорганізованості  Хмельницьким міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( директор Центру Г.С.Рудницька) було ініційовано проведення акції «Активність молоді  – шлях до довголіття».

До проведення акції було залучено учнів загальноосвітніх шкіл, студентів професійно-технічних та вищих навчальних закладів, вихованців хореографічного ансамблю «Спалах», дитячої юнацької спортивної школи № 3, Федерації Регбі Хмельницької області, Хмельницької Федерації бойового гопака та ін..

В рамках проведення акції кожен із навчальних закладів презентував своє бачення Руханки. Руханка або ж зарядка- традиційний всеукраїнський спортивний захід, новий популярний напрямок у сфері індивідуальних і масових розминок м’язів та суглобів, які об’єднують комплекс різних фізичних вправ, при цьому не перенавантажуючи організм, дозволяючи поступово удосконалювати стан здоров’я, не наносячи шкоди. Руханка- це комплекс фізичних вправ, які може виконувати кожен, незалежно від віку та стану здоров’я.

Ми дякуємо усім учасникам  та мешканцям нашого міста за те, що підтримали акцію та прийняли безпосередню участь у ній.. Усі учасники акції отримали заряд бадьорості та чудового настрою, були нагороджені подяками Центру.

SAM_8096 SAM_8204

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*