Акцію «16 днів проти насильства» розпочато

DSC_0170  Щорічно в Україні з 25 листопада по 11 грудня проводиться Всеукраїнська акція „16 днів проти насилля”, яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою та закликає людство до припинення усіх форм насильства. Україна приєдналася до цієї кампанії у 2000 році. 

  В рамках проведення правозахисної акції «16 днів проти насильства» працівниками Летичівського селищного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді розпочато проведення заходів для дітей та молоді у формі бесіди з елементами тренінгу „Насильство. Вмій себе захистити”, відеолекторію „Мій улюблений світ без насильства” та анкетування „Моє життя в сім”ї та школі”.

DSC_0242  Перші заходи було проведено у Летичівських НВК №1, №3 та Вербицька ЗОШ І-ІІ ст. нашої громади сумісно із соціальними педагогами навчальних закладів та інспектором ювенальної превенції Летичівського відділу поліції. Під час заходів було розглянуто поняття та види насилля, масштабність цієї проблеми. Школярам були надані поради щодо протистояння та попередження насильства в сім”ї та школі. Інспектором ювенальної превенції було закцентовано увагу на відповідальності за вчинення правопорушень неповнолітніми.

  Акцію ще не завершено і попереджувальна робота з дітьми та батьками продовжується.

DSC_0169 DSC_0177 DSC_0217

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*