«Бути здоровим – престижно!»

23 березня 2016 року начальником відділу соціальної роботи Ізяславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлією Гаврилюк проведено тренінгове заняття «Бути здоровим – престижно» з учнями 9-х класів Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Мета заняття – формування серед дітей фізично і морально здорових, сильних, всебічно розвинених особистостей, пропаганда здорового способу життя та профілактика шкідливих звичок.
  Заняття проходило у формі активної взаємодії з дітьми, у якій інформаційні повідомлення поєднувались із практичними вправами. Шляхом «мозкового штурму» вияснено причини вживання молодими людьми спиртних та наркотичних речовин, тютюнопаління, ведення аморального способу життя.

   Активно та зацікавлено діти взяли участь у вікторині «Формула здоров’я»,  в ході якої вони могли почути багато цікавої інформації та перевірити свої знання щодо виливу шкідливих звичок на організм людини. Варто зазначити, що учні проявили гарний рівень обізнаності.

Після проведеної вправи «Циферблат життя» учні задумались над своїм майбутнім, над тим, яким його хочуть бачити – насиченим, гармонійним та повноцінним чи заплямованим комплексом негативних ситуацій та проблем…

Дійсно, усі хочуть бути успішними, а для досягнення цього потрібне здоров’я. Тому  надзвичайно важливо зробити вірний вибір у житті, навчитись відстоювати власну позицію і точку зору, проявляти свою дорослість добрими і корисними вчинками та діями у суспільстві, вдома та школі.

2mgnkV5nDg4

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*