“Величне ім’я – Вкраїни захисник!”

2018_10_11_3_2  День захисника України – свято подвигу українських воїнів, а також день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України, хто захищає незалежність та територіальну цілісність України сьогодні на Сході нашої держави.

  11 жовтня у читальному залі гуманітарного профілю обласної наукової бібліотеки пройшли героїко-патріотичні читання на тему «Величне ім’я – Вкраїни захисник!», приурочені до Дня захисника України та Дня укаїнського козацтва, в якому брали участі працівників міського ЦСССДМ.

2018_10_11_3_6  У виступах захисників України різних поколінь звучала тема героїзму військовослужбовців Збройних Сил України, добровольчих батальйонів та інших військових формувань в боротьбі з ворогом на Донбасі. Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

  У зустрічі взяли участь ветерани Другої Світової війни, учасники локальних конфліктів та миротворчих операцій, волонтери та військовослужбовці, які брали участь в операціях ООС на Сході України.

2018_10_11_3_9  Під час заходу демонструвалися уривки з документальних фільмів, звучали вірші та пісні, присвячені українській армії, відбулась презентація книжкової виставки «Героїв стежина – від батька до сина».

  Захід проведено спільно з Хмельницькою обласною радою організації ветеранів України.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*