Взаємодія в рамках акції «16 днів проти насилля»

IMG-d0e1cb08e073396668365363678f4f4e-V  25 листопада 2018 року у Теофіпольському районі стартувала щорічна акція «16 днів проти насилля». Акція спрямована на запобігання та протидію домашньому насильству, адже проблема насилля надзвичайно важлива передусім тому, що сім’я є основою суспільства і повинна перебувати під особливим захистом держави. Насильство – це злочин, від якого страждають найрідніші люди, особливо – жінки та діти. Наслідки даної проблеми – це стреси і велика кількість психологічних проблем, зруйновані сім’ї і покалічені долі. І дуже часто такі злочини залишаються безкарними.

IMG-df134fa0f4891f1a3da7545ccd3ebdee-V  4 грудня  2018 року в Теофіпольському РЦСССДМ було проведено круглий стіл, до якого долучились представники Управління соціального захисту населення, Служби у справах дітей, Теофіпольського бюро правової допомоги та Дитячої Художньої школи. Мета заходу: скоординованість дій суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, надання допомоги та захисту постраждалим особам, корекційна робота із кривдниками.

  На завершення заходу учасники круглого столу дійшли висновку про необхідність подальшої ефективної співпраці між суб’єктами та посилити проведення інформаційно – профілактичної роботи серед постраждалих осіб.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*