Виїзд мобільного консультпункту

IMG_2-169x300         Днями, з метою соціальної підтримки сімей, які опинились у складних життєвих обставинах,  перевірки соціально – побутових умов проживання дітей та підлітків працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді та служби у справах дітей райдержадміністраціїбув здійснений виїзд в село Пліщин.

Обстежено забезпечення прав дітей в умовах карантину, перевірено цільове використання державних коштів на новонароджених дітей, використання державної соціальної допомоги багатодітними сім’ями. Приємно відзначити, що в сім’ях, які відвідали, батьки працювали на присадибних ділянках, займались господарськими справами. Діти забезпечені іграшками, сезонним одягом.

IMG_20200618_144422-169x300Проведені профілактичні бесіди щодо недопущення правопорушень та злочинів у подальшому з неповнолітніми, які перебувають на профілактичному обліку у підрозділі сектору ювенальної превенції Шепетівського ВП ГУНП.


За результатами перевірок складено акти обстеження умов проживання дітей. З батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*