Волонтери Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ долучилися до проведення міського заходу

1  26-27 вересня у м. Кам’янці-Подільському на центральному стадіоні ім. Г. Тонкочеєва відбулася презентація проекту «Відкриті уроки футболу», який здійснюється в рамках підтримки Європейським Союзом громадянського суспільства, органів місцевої влади та прав людини в Україні.

  «Відкриті уроки футболу» – це соціально-спортивні заходи, які мають на мені популяризацію дитячого футболу та вчать дітей як правильно поводитись під час гри і виявляти повагу до інших гравців команди, до суперників, а також до того середовища, де навчаються.

  На футбольному полі працювало 12 тематичних майданчиків. На одному з них, «майданчику психолога», з дітьми працювали психологи Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Тетяна Заїка та Віталій поліщук, а також волонтери Центру.

  Кам’янець-Подільський міський Центр СССДМ сприяє розвиткові та поширенню волонтерського руху в місті, долучаючись до добрих справ громади. Окрім здійснення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах, волонтери КПМЦСССДМ не стоять осторонь загальноміських подій та активно беруть участь у соціально важливих заходах для сімей, дітей та молоді міста.

78 23 4 5 6

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*