Волонтери Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ допомагають ветеранам

1Традиція суспільної праці, взаємодопомоги та піклування про ближнього існує у Україні споконвік. І ми називаємо таких людей волонтерами. Волонтерство – це аж ніяк не професія, скоріше – покликання, спосіб життя. Особливо зараз, враховуючи ситуацію, яка склалася в країні, волонтерсько-патріотичний рух набирає все більших обертів. Наразі суспільство не уявляє себе без волонтерства.

Кам’янець-Подільський міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завжди сприяв розвиткові та поширенню волонтерського руху в місті, долучаючись до добрих справ громади. Окрім здійснення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних  життєвих обставинах, волонтери КПМЦСССДМ не стоять осторонь загальноміських подій.

Так склалося, що вже багато років поспіль волонтери надають посильну допомогу під час проведення міських урочистостей з відзначення Дня Перемоги. Допомагаючи ветеранам у дрібницях – провести, допомогти присісти, подати воду або просто приділити увагу турботливою розмовою – молодь стає більш свідомою та відповідальною. А ветерани дякують їй за активну життєву позицію, наполегливість та великі  небайдужі серця.

2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*