Всесвітній день боротьби з ВІЛ\СНІД

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Із того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему. 

У цей день, фахівці Хмельницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали ВПУ №8 де взяли участь у проведені заходу щодо інформування молоді з даної проблеми. Студентам під час бесіди розповідали про шляхи передачі хвороби, де проводиться діагностика ВІЛ\СНІД у нас в місті та області, заходи профілактики та статистичні дані. Також фахівці розповсюдили серед аудиторії тематичні матеріали та презервативи. Захід відбувся у жвавому обговорені, студенти задавали питання, які їх цікавили і дійшли до висновку що основною умовою не захворіти є їхня поведінка.

knusnk8lsf0 ssr-okgyauyiyj5jx08tgc

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*