Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

P90729-141116  З метою відзначення в районі Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми представниками Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління соціального захисту населення, Служби у справах дітей та Теофіпольського бюро правової допомоги було проведено круглий стіл. Мета заходу: підвищити рівень поінформованості та усвідомлення гостроти проблеми торгівлі людьми, її основні причини, ознаки, форми та способи втягнення в експлуатацію.

  Проблема торгівлі людьми залишається актуальною для України з часів здобуття нею незалежності і продовжується  із загостренням політичної та економічної ситуації та розгортанням збройного конфлікту на сході України. І тому найбільш поширеною формою торгівлі людьми стала трудова експлуатація, яка є проблемою світового масштабу.

IMG-0e5fac4ac0cf349473a138be48c65071-V  В ході проведення заходу було обговорено питання щодо об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, боротьбу із злочинцями та злочинними угрупованнями, надання підтримки і допомоги потерпілим, проведення профілактичної роботи, надання буклетів та листівок з інформацією про те, як не бути ошуканими шахраями при працевлаштуванні.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*