Другий етап підвищення кваліфікації для спеціалістів управлінь/відділів соціального захисту населення територіальних громад

На базі Хмельницького регіонального центру підвищення кваліфікації проходить другий етап  піднесення рівня знань для публічних службовців. Під час навчання виступаючі із слухачами ведуть мову, зокрема, про надання високоякісних соціальних послуг.

1701760505034Доповідачі семінару, а це представники Департаменту соціального захисту населення обласної військової адміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, Головного управління Національної соціальної сервісної служби в області, обласного центру соціальних служб, психолог, бізнес-тренер, спеціаліст з проективних методик, обговорюють з присутніми низку питань, що стосуються чинного законодавства. До слова, мова йде про виконання норм постанови Кабінету Міністрів України «Про організацію надання соціальних послуг» на рівні територіальних громад. Особлива увага приділяється впровадженню послуг раннього втручання та помічника учня.

Крім того, обговорюючи визначення потреби населення у соціальних послугах1701763114451,  звернуто увагу на алгоритм прийняття рішення про надання соціальних послуг відповідальними особами органів місцевого самоврядування…

У  ході семінару слухачі  не лише поповнюють свої знання та набувають практичні навички з актуальних питань, а й отримують кваліфіковані відповіді на запитання, що виникали під час обговорення.

Участь у навчанні, що проходить 5 та 6 грудня, беруть 30 представників соціального захисту населення територіальних громад області.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*