Відбувся науково-практичний семінар у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка

  23 жовтня на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології відбувся на тему: «Особливості професійної підготовки фахівців соціальної сфери».

2  У заході взяли участь Ярошенко А.О., професор, доктор філософських наук Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Інституту соціальної роботи та управління, Шаповалова Т.В., кандидат економічних наук, доцент кафедри соціології та соціальної роботи Національного університету «Львівська політехніка»; Комендацька І.М., начальник відділу соціальних гарантій, компенсацій та у справах сім’ї Департаменту соціального захисту населення Кам’янця-Подільської міської ради; Пермякова Л.М., завідувач відділення денного перебування Кам’янець-Подільського територіального центру соціального обслуговування «Турбота»; Єпанішнікова А.Г., директор об’єднання підліткових клубів за місцем проживання м. Кам’янця-Подільського, викладачі кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи, студенти.

  Учасники виступили з цікавими та змістовними доповідями, які викликали інтерес та жваве обговорення.

1  З виступом на тему: «Особливості проходження волонтерської практики на базі Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» у заході взяла участь заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Кам’янець-Подільського міського Центру СССДМ, Ковтун Е.В., яка зупинилась на залученні студентів-практикантів до довгострокової волонтерської діяльності.

  Учасники науково-практичного семінару жваво обговорювали шляхи та методи співпраці, відповідали на запитання. Як показала дискусія, поєднання теорії та практики, є важливою умовою якісної професійної підготовки майбутніх спеціалістів соціальної сфери.

3 4

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*