Відбулось засідання Ізяславської районної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім’ї та протидії торгівлі людьми

КР 20 09 (1)  20 вересня 2018 року в районній державній адміністрації за ініціативи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося чергове засідання Ізяславської районної Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім’ї та протидії торгівлі людьми.

  Головна мета діяльності ради – розгляд питань, які потребують міжгалузевої узгодженої співпраці щодо запобігання насильству в сім’ї, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми в Ізяславському районі, налагодження співробітництва органів виконавчої влади, підприємств, установ, громадських організацій у даних напрямах діяльності. Засідання відбулося під головуванням заступника голови Ізяславської районної державної адміністрації Левченка В. Б.

В ході засідання розглянуто питання:

  1. Питання взаємодії представників структурних підрозділів Ізяславської районної державної адміністрації, правоохоронних органів, організацій, на які покладається здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї та над дітьми.
  2. Визначення потреби в утворенні мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на території Ізяславського району за результатами обговорення членами Координаційної ради постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018р. №654 «Про затвердження Типового положення про мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*