Відбулося друге засідання зі стратегічного планування розвитку міста Кам’янця-Подільського

01  12 квітня у міській раді обговорювали Стратегію розвитку міста Кам’янця-Подільського на найближчі роки. Над цим питанням працювала робоча група, в складі якої представники міської влади, громадських організацій, місцеві підприємці та експерти зі стратегічного планування Ігор Лепьошкін і Володимир Проскурнін (м. Київ).

  «План розвитку міста будується на основі бачення людей, тому дуже важливо врахувати думку мешканців щодо основних пріоритетів, проблем і напрямків стратегічного розвитку. Ми провели соціологічне дослідження, опитавши чимало кам’янчан, серед яких представники бізнесу, лідери громади, інтернет-спільнота, пересічні жителі», – каже Ігор Лепьошкін.03

  Разом з членами робочої групи експерти під час засідання аналізували результати опитування громади Кам’янця. Крім того, було представлено конкретні цілі для таких напрямів розвитку, як економіка, туризм і рекреація, створення комфортних умов життя.

  Від Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у заході взяла участь заступник директора – начальник відділу соціальної роботи, Еліна Ковтун.

  Наступне засідання групи заплановане на травень.

02 04

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*