ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО – НОВІТНЯ СВІТОВА ТЕНДЕНЦІЯ

Стрімкі зміни, які відбуваються в сучасному світі, не можуть не впливати на життя пересічних жінок і чоловіків. З одного боку, вимоги часу диктують необхідність відходу від стереотипу, за яким жінка – домогосподиня та берегиня, а чоловік – здобувач та захисник, а з іншого боку – в суспільстві продовжують домінувати норми сімейних стосунків, за якими будь-які зміни вважаються порушенням традицій і навіть норм моралі.
В приміщенні Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. 17 лютого 2016 року проведено засідання «Школи відповідального батьківства» на тему «Традиції родинного виховання». Батьки та їх діти були учасниками «Родинного тренінгу».
Начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мельник Сергій Болеславович спільно з Болюх Іриною Василівною класним керівником 10 класу надали інформацію стосовно рівних прав та обов’язків батьків відносно своїх дітей.
Під час тренінгу була акцентована увага на хороших традиціях родинного виховання, батьки та їх діти ділились власним досвідом та висловлювали власні думки, активно приймали участь у практичних вправах, рольових іграх.

333

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*