Відпочинок з користю.

1  В рамках роботи мобільного консультаційного пункту обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із психологом Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 23 липня 2018 року з метою проведення інформаційно-просвітницької роботи про вплив алкоголю та наркотиків серед підлітків, здійснено виїзд у Дитячо-юнацький оздоровчий комплекс «Чайка» (с. Головчинці Летичівського району)

2  Превентивна робота спеціалістів центрів включала у себе проведення індивідуальної та групової роботи, яка спрямована на формування відповідальності за власну поведінку, перегляд відеолекторію «Впливу алкоголю та наркотиків на здоров’я». Діти з цікавістю брали участь у заходах. Після перегляду відеолекторію підлітки активно обговорювали негативний вплив алкоголю та наркотиків на здоров’я молоді, ведення здорового способу життя та важливість дотримання його основних правил, ділилися ситуаціями з особистого життя, були відвертими та намагалися знайти вихід із запропонованих складних життєвих ситуаціях.

  Особливе зацікавлення підлітків викликали питання вміння вибудовувати особисті стосунки та вирішувати конфліктні ситуації серед однолітків.

  Роботою охоплено 61 дітей віком від 11 до 14 років, роздано три види буклетів кількістю 65 шт.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*