В Кам’янці відбувся Всеукраїнський семінар

2  15 травня, у Міжнародний день сім’ї, на кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар «Міжпрофесійна взаємодія як умова успішної діяльності фахівців соціальної сфери».

  Концепція науково-практичного семінару полягала в аналізі теоретико-методологічних підходів та нормативно-правового забезпечення міжпрофесійної взаємодії фахівців соціальної сфери, обговоренні практичних аспектів підготовки та безпосередньо міжпрофесійної діяльності фахівців соціальної сфери.

4  Від Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у заході взяла участь заступник директора – начальник відділу соціальної роботи, Еліна Ковтун.

  У своєму виступі вона окреслила основні напрями співпраці із соціальними партнерами у процесі соціальної роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також наголосила на неможливості надання якісної послуги соціального супроводу без узгодженої роботи міждисциплінарної команди.

  На завершення науково-практичного семінару, учасникам семінару було запропоновано створити Дерево міжпрофесійної взаємодії, де його стовбур – стрижень соціальної роботи, а його віти – це міркування учасників семінару щодо умов покращення міжпрофесійної взаємодії на різних рівнях.

3 1

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*