В місті Кам’янці-Подільському відбулося навчання у рамках проекту «5 хвилин рятує життя»

23 листопада 2016 року у приміщенні Кам’янець-Подільського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся навчальний тренінг з навичок надання першої медичної допомоги при різних нещасних випадках.

Захід проводили викладач та студенти, що входять до складу рятувальної дружини ДВНЗ «Кам’янець-Подільський індустріальний коледж» у рамках реалізації міжнародного польсько-українського проекту «5 хвилин рятує  життя». Тренінг пройшли волонтери Центру – студенти спеціальностей «Соціальна педагогіка» та «Соціальна допомога» Кам’янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка.

На занятті молоді люди мали змогу відпрацювати практичні навички на медичних тренажерах-фантомах по методиці надання першої невідкладної медичної допомоги: штучного дихання, непрямого масажу серця, перев`язок, накладання джгута тощо.

Участь у практичному занятті надала можливість майбутнім працівникам соціальної сфери набути практичних навичок, які можуть стати в нагоді при наданні першої невідкладної медичної допомоги у важких та непередбачуваних ситуаціях.

%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b8 %d0%bd%d0%b0%d0%b2%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d1%8f

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*