В місті Кам’янці-Подільському переселенці спілкувалися з представниками влади

34138839_1966467520095259_8324401327006285824_n_cr  30 травня Кам’янець-Подільським міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор – Юлія Побережна) була організована та проведена чергова група взаємопідтримки вимушених переселенців, які проживають у нашому місті.

  Зустріч відбулася за участю заступника голови міста Кам’янця-Подільського Вадима Савчука. Вадим Анатолійович повідомив про можливість оздоровлення та відпочинку дітей переселенців у літньому таборі міста-побратима Тарнова-Подгурне у республіці Польща.

  Однією з тем зустрічі були зміни у нарахуванні житлових субсидій внутрішньо переміщеним особам, тому заступник міського голови попросив присутніх із розумінням віднестися до нових положень законодавства не певними незручностями, з цим пов’язані.

  З роз’ясненнями щодо змін у нарахуванні житлових субсидій, нових правил подання документів і розгляду справ внутрішньо переміщених осіб у зв’язку із законодавчими змінами, перед присутніми виступила заступник начальника відділу соціальних гарантій, компенсацій та у справах сім’ї Департаменту соціального захисту населення, Ганна Ведмедик. На чисельні запитання присутні отримали грунтовні відповіді.

  Спеціалісти Центру ще раз нагадали присутнім про безкоштовні послуги психологів та юриста Центру та пільги, передбачені у міських програмах соціального спрямування, дія яких розповсюджується на внутрішньо переміщених осіб. Та від імені міської влади запросили сім’ї з дітьми на міські заходи, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей.

  Зі свого боку учасники групи зазначили, що вони відчувають увагу до переселенців з боку міської влади: люди з розумінням ставляться до певних недоліків та із вдячністю сприймають допомогу міста.

  Наступна група взаємопідтримки відбудеться у серпні.

  Всіх бажаючих долучитись до роботи групи просимо слідкувати за оголошеннями у соціальній мережі «Facebook» на сторінці «Центр соціальних служб». Контактний телефон: 91429.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*