ГОТУЄМО ДІТЕЙ ДО ШКОЛИ РАЗОМ!

image49411024bc5a840f6ab9-copy  Ось уже восьмий рік поспіль за ініціативами обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до початку нового навчального року проводиться обласна благодійна акція «Готуємо дітей до школи», яка триває з 1 серпня по 4 вересня.

  Метою акції є допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, сім’ям вимушених переселенців, сім’ям учасникам антитерористичної операції підготувати до школи діток, забезпечити їх шкільною формою, спортивним одягом, взуттям та необхідним приладдям.

  Цьогоріч акція стартує у середині липня. Обласним центром надіслано листи на адресу районних, міських та селищних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та об’єднаних територіальних громад, з метою охопити якомога більшу кількість сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. В рамках проведення благодійної акції колектив обласного центру  просить долучитися усіх бажаючих підприємців та громадян для допомоги дітям. Не будьте байдужими, допоможіть школярикам відчути радість зустрічі з школою та бути впевненими у собі! Контактні дані: м. Хмельницький Львівське шосе 10/1 телефони № 76-55-58, 65-02-38 контактна особа Терпяк Людмила Анатоліївна (№ тел. 097 864 71 56).

  Додаткова інформація:

  Минулоріч дана акція була активно підтримана громадянами, волонтерами, благодійниками та підприємцями. Завдяки вашій підтримці у 2018 році 867 сім’ї, в яких виховується 2489 дітей отримали необхідну допомогу.

14

3  Обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передано на місця понад 300 одиниць шкільної форми (костюми, сарафани, брюки), 100 пар взуття та канцелярські товари (рюкзаки, зошити, ручки, олівці, фломастери). Діти також отримали гуманітарну допомогу повсякденним одягом, взуттям та іграшками. Під патронат обласного центру взято 20 родини, в яких виховується 62 дітей. Орієнтовна вартість переданих речей склала понад 160 тис. грн.

  Особливу подяку колектив обласного центру висловлює родині Луцишиних Юрію та Юлії, приватному підприємцю Бабію Валентину Степановичу та вісім благодійникам, за постійну підтримку даної акції та небайдужість у турботі про дітей.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*