Дружба між чоловіком та жінкою

images“Дружба” між чоловіком і жінкою – це своєрідний обмін енергією, але без вибуху, що веде за собою каталізацію любовного процесу – цього не трапляється, відносини підтримуються плавно і зворушливо, і їх перехід в любовну стадію часто стає цілковитою несподіванкою для одного з учасників цього тандему, а інший виявляється вже давно був закоханий.

Дружба між чоловіком та жінкою зазвичай  розвивається за досить типовими напрямами. Нерозділене кохання 

Один з «друзів» таємно страждає, а інший цього не помічає. При цьому закоханий боїться розкрити свої почуття, адже це може зіпсувати стосунки, або ж свою любов маскує під звичайні приятельські стосунки. Буває, що закоханий не може розкритися бо один вже має стосунки з іншою людиною. Як правило, така дружба може незабаром припинитися. Тут важливо поговорити один з одним і знайти вихід разом. Якщо ваш друг закоханий у вас, а ви хочете бачити його лише другом, то найкраще закінчити дружбу, щоб не завдавати іншій людині болю і страждання.

Взаємність

Може існувати і взаємність. Обоє «друзів» відчувають однакові почуття, але не наважуються наблизитися, боячись, що це може зруйнувати дружбу. А дарма, адже коли у двох багато спільного: інтереси, смаки, погляди і думки, коли вони відчувають потребу одне в одному, то дружба між такими людьми може стати початком щасливого сімейного життя. Як правило, шлюби між колишніми друзями мають більше шансів пережити сімейні проблеми і не розпастися через сварок і непорозумінь.

Дружба і сім’я 

Один з друзів перебуває у шлюбі. Дружба в цьому випадку може негативно впливати на сім’ю. Сімейні відносини і так бувають складні, а ще є хтось, хто весь час поруч. 

Стара дужба 

Якщо двоє вже давно дружать, знають один про одного практично все і при цьому закохані, то тут може виникнути інша проблема. Вони настільки добре знають партнера, що це просто не дає їм перейти до більш близьких, любовних відносин. Виникає сором’язливість, нерішучість і в цьому випадку дійсно важко перейти від дружби до серйозних стосунків, важко зробити перший крок. 

 Ознака симпатії 

Існує кілька ознак, які говорять про те, що друг вас любить або бажає створити відносини. Багато ознак можуть бути непомітні на перший погляд. Тому потрібно уважно постежити за поведінкою людини. Адже, багато приховано в жестах і словах. Наприклад постійно вас хвалить; дарує коштовні подарунки; ревнує вас до інших; готовий прийти на допомогу в будь-яку хвилину; приділяє вам багато уваги. 

Найчастіше чоловік звертається до жінки, коли він в дитинстві був обділений материнською ласкою і турботою, а є єдину жінку ще не зустрів. Чоловіче середовище є своєрідним і часто йому не має кому розповісти найпотаємніше. Подружившись із жінкою, чоловік занурюється у взаємини, в яких із ним розмовляють як «із людиною», хочуть проникнути у його внутрішній світ, причому не для того, аби навести там порядок по-своєму (як колись, можливо, намагалася зробити його надто владна мама), а щоб краще його зрозуміти й, можливо, допомогти.      Натомість жінці чоловік потрібен завжди, і не тільки як друг. Друг-чоловік нерідко виступає в бажаній для кожної дівчинки ролі «старшого брата» — навіть коли він насправді не старший за віком. Жінки дуже цінують, що їхні друзі-чоловіки показують їм чоловічий погляд на речі. І взагалі, найголовніше, чого очікують і що одержують чоловіки й жінки від дружби з представником протилежної статі, — це погляд «з іншого боку медалі». А чи переросте дружба у щось більше залежить від кожного з друзів. 

 

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*