«Душевна професія: знати, щоб жити»

13 квітня 2017 у читальному залі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Островського відбувся захід у вигляді бесіди  «Душевна професія: знати, щоб жити» (в рамках декади популяризації літератури зі здорового способу життя).

Бесіду для учнівської молоді Хмельницького колегіуму ім. Володимира Козубняка провели: Антоніна Віговська – практичний психолог міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Максим Висоцький – координатор проекту «Здорова молодь – здорове суспільство» Хмельницької асоціації громадського здоров`я «Вікторія»; Світлана Бакун – завідувачка просвітницьким відділенням Хмельницького обласного Центру здоров`я.

В ході бесіди висвітлювались питання важливості психологічних знань та їх застосування, основних компетенцій психолога в допомозі молодим людям, позитивних і негативних наслідків Інтернету, правила безпечної роботи в Мережі. Також учні взяли участь у психологічному тренінгу та обговорили короткометражні документальні фільми відповідної тематики, які були продемонстровані організаторами заходу.

            Мета заходу – активізація популяризації літератури з питань здорового способу життя та  об’єднання ресурсів всіх зацікавлених партнерів у формуванні основ здорового способу життя у молоді, дітей та підлітків.

Душевна професія 1 Душевна професія 3

Душевна професія 2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*