Діти переселенців, що проживають в м. Кам’янці-Подільському – воїнам АТО

З любов’ю від Заходу до Сходу були передані листівки-«валентинки» для підтримки воїнів антитерористичної операції. Свої найкращі побажання нашим захисникам висловили діти з сімей вимушених переселенців, які наразі проживають в місті Кам’янці-Подільському.

Днями листівки були виготовлені дітьми під час роботи групи взаємопідтримки переселенців, що постійно працює у Кам’янець-Подільському міському Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Діти різного віку виготовляли символічні сердечка для підтримки добровольців та військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання на сході України.

Ці особливі привітання приурочені до Дня Святого Валентина. Саме до цього дня представники громадських організацій Кам’янця-Подільського доставлять «валентинки» бійцям. Адже любов буває не лише до іншої людини а й до Батьківщини, свого рідного краю. Наша земля – Україна. Любити її – це значить кожним своїм вчинком, кожним помислом вірно служити їй. І нехай захисники нашої землі відчують тепло та любов маленьких серденьок дітей, чию малу батьківщину вони звільняють!

валентинки

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*