Діти, які проживають в Старосинявській ОТГ взяли участь у обласній благодійній акції «Ялинка бажань»

  З 16 по 28 грудня 2018 року за ініціативи обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено благодійну акцію «Ялинка бажань», завдяки якій вже не перший рік здійснюються бажання наших маленьких жителів області.

  Вже традиційно, у магазині «Сільпо» в торгівельному центрі «Оазис» була проведена дана акція. Метою акції «Ялинка бажань» є збір подарунків для дітей з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції, багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які виховуються одним з батьків.

IMG_20181229_092822  10 дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей та сімей де діти мають проблему інвалідності з Старосинявської об’єднаної територіальної громади прийняли участь в акції. Дітки писали листи зі своїми мріями та прохали про різні подарунки: машинку на пульту, футбольний м’яч, плюшевий ведмедик, навушники, санчата, ляльку «Baby Born». Кожна дитина, яка приймала участь в акції, отримала бажаний  подарунок.

  Працівниками Старосинявського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Старосинявської селищної ради особисто вручено при зустрічі з дітьми їхні омріяні подарунки.

  Ми дякуємо всім хто допомагав творити ДОБРО! Всім людям які не залишили тих, хто залишився в складній життєвій ситуації, волонтерам – які збирали подарунки, щоб принести радість дітям!

IMG_20181228_125424 IMG_20190102_121124 1 2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*