Екскурсія до Дня батька

  16 вересня 2017 року відбулася екскурсія Кам’янець-Подільський «Хотинська фортеця, Кривченські кришталеві печери» для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, яка була присвячена до Дня батька. Ця поїздка була організована за ініціативи директора Кам’янець-Подільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Правника І.Г., підтримки народного депутата України В. Мельниченка, голови районної державної адміністрації В. Сукача, першого заступника голови районної державної адміністрації М. Великохатько.

1  На день відпочинку було запрошено 8 прийомних сімей в яких виховується 19 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 дитячих будинки сімейного типу, в яких виховується 14 дітей позбавлених батьківського піклування. Спільно зі своїми прийомними батьками та батьками-вихователями діти відвідали Хотинську фортецю та Кривченські кришталеві печери. Дана екскурсія проходила з екскурсоводами, які донесли багато цікавого та нового учасникам. Окрім того діти-сироти та їх батьки-вихователі були забезпечені харчуванням. Також на згадку про відвідані історичні місця учасники отримали сувеніри.

  З подорожі  усі повернулися з гарними емоціями та враженнями. Діти та дорослі дякують за чудовий день відпочинку, гарно проведений час. За те, що про них  дбають та підтримують.

сх бек п2

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*