Ефективне реагування на випадки сексуального насильства дітей в Україні

20220520_11140720 травня 2022 року відбулось друге навчання за ініціативи Міністерства соціальної політики  з метою підвищення спроможності фахівців щодо надання психосоціальної допомоги дітям, які зазнали сексуального насильства, зокрема внаслідок війни,  в рамках проекту «Попередження і подолання насильства щодо дітей та підтримка реформи системи правосуддя для дітей» .Участь у навчанні взяла психолог Хмельницького обласного центру соціальних служб Юлія Воробієвська.

20220520_111418Проект реалізується громадською організацією „Всеукраїнський громадський центр „Волонтер” за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. „Особливості

20 травня 2022 року відбулось друге навчання за ініціативи Міністерства соціальної політики   з метою підвищення спроможності фахівців щодо надання психосоціальної допомоги дітям, які зазнали
сексуального насильства, зокрема внаслідок війни,  в
рамках проекту «Попередження і подолання насильства щодо дітей та підтримка реформи системи правосуддя для дітей» .Участь у навчанні  взяла психолог Хмельницького обласного центру соціальних служб Юлія Воробієвська.

Проект реалізується громадською організацією „Всеукраїнський громадський центр „Волонтер” за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. „Особливості ефективного реагування на випадки сексуального насильства щодо дітей в Україні” (спікерки вебінару – Тамара Бугаєць, адвокат у сфері захисту прав та інтересів дітей, викладач Донецького державного університету внутрішніх справ України; Людмила Гриценко,адвокат у сфері захисту прав та інтересів дітей, лектор Вищої школи адвокатури НААУ).

(спікерки вебінару – Тамара Бугаєць, адвокат у сфері захисту прав та інтересів дітей, викладач Донецького державного університету внутрішніх справ України; Людмила Гриценко,адвокат у сфері захисту прав та інтересів дітей, лектор Вищої школи адвокатури НААУ).

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*