Забезпечення житлом осіб з числа дітей сиріт

DSC_0012  Одним з найважливіших питань міської влади є забезпечення та вирішення житлових питань дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Так, 15.11.2017 року Кабінетом Міністрів України було прийнято постанову № 877 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей – сиріт, осіб з їх числа». Тому, головою Полонської міської ради ОТГ Скримським Ф.Ф. спільно з заступниками Полонської РДА – Шамрай Т.І. та Вощатинським О.О. за участі служби у справах дітей та відділу соціальної роботи з населенням було дотримано Порядок та умови для отримання Субвенції з державного бюджету на придбання трикімнатної квартири для двох сестер, які є особами з числа дітей сиріт.

DSC_0005  16 вересня 2018 року головою Полонської міської ради ОТГ Скримським О.Ф.,  першим заступником голови Полонської міської ради ОТГ Кулінським О.Ю., заступниками Полонської РДА – Шамрай Т.І. та Вощатинським О.О., начальником служби у справах дітей Поліщук Л.В., начальником відділу соціальної роботи з населенням Кравчук – Багінською Л.П. було урочисто вручено ключі від трикімнатної квартири для двох сестер з числа дітей сиріт –Юрчук (Бригіді) А.В. та Бригіді М.В.

  Голова Полонської міської ради ОТГ – Скримський Ф.Ф. додатково вручив для двох сестер з числа дітей сиріт – Юрчук (Бригіді) А.В. та Бригіді М.В. подарунки ковдри та подушки. Вдячні слова та  радісні посмішки сестри подарували для усіх хто долучився до такої гарної справи.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*