Залишення дітей без нагляду

  03 січня 2018 року старостою села Котюржинці Полонської ОТГ разом з начальником відділу соціальної роботи з населенням, з представниками служби у справах дітей, з правоохоронними органами було виявлено факт залишення матір’ю протягом п’яти днів без нагляду трьох малолітніх дітей в будинку з аварійним пічним опаленням. За виявленим фактом, дітей терміново було розмішено до Полонської ЦРЛ, а матір малолітніх дітей притягнуто до адміністративної відповідальності.

clip_image0021  Тому, 15 січня 2018 року було проведено позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації, з питань влаштування трьох малолітніх дітей до Центру соціально – психологічної реабілітації «Щасливе дитинство» та доцільності відібрання дітей без позбавлення батьківських прав трьох дітей у матері, яка ухиляється від виконання батьківських обов’язків.

clip_image002  Маму трьох малолітніх дітей було викликано при розгляді вищезазначених питань. Запропоновано пройти лікування з алкогольної залежності, а також влаштуватися на роботу та привести помешкання в нормальний стан для проживання в ньому малолітніх дітей.

Відділ соціальної роботи з населенням Полонської ОТГ

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*