Засідання дорадчого органу

IMG_20180613_090133  13 червня 2018 року за головуванням заступника голови Деражнянської райдержадміністрації, О. Пилипчука, відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми. Слухалося питання здійснення соціального супроводу сімей та осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах Деражнянським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

  На засіданні проаналізовано результати роботи центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді та участь у здійсненні соціального супроводу суб’єктів соціальної роботи. Прийнято рішення про припинення соціального супроводу із досягненням позитивного результату 13 сімей, в яких 25 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з них, подоланні складні життєві обставини у 9 сім’ях, мінімізовано — у 4 сім’ях.

  Проаналізовано потреби 12 сімей, в яких виховується 21 дитина, які потребують соціального супроводу. Визначено завдання усіх відповідальних органів, установ та організацій у  подоланні складних життєвих обставин.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*