Засідання дорадчого органу

79646507_2848280222123845_1818758920022261760_n  16 грудня 2019 року за головуванням заступниці голови Деражнянської райдержадміністрації, Заряни Попадіної, відбулося засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми. У засіданні взяли участь начальниця управління соціального захисту населення, Тетяна Кравченко, начальниця відділу освіти, Жанна Сінькевич, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, Володимир Стаднік. На порядку денному стояло 5 питань щодо здійснення соціального супроводу стосовно сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

  Директорка Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Галина Березюк, проаналізувала роботу центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та участь у здійсненні соціального супроводу суб’єктів соціальної роботи. В результаті обговорення питання комісією прийнято рішення про припинення соціального супроводу із досягненням позитивного результату 4 сімей, в яких 8 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з них: подолано складні життєві обставини у 2 сім’ях, мінімізовано — у 2 сім’ях, та продовження соціального супроводу 3 сімей, в яких виховується 8 дітей.

  Проаналізовано потреби 9 сімей, в яких виховується 19 дітей, які потребують соціального супроводу. Визначено завдання усіх відповідальних органів, установ та організацій у  подоланні складних життєвих обставин.

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*