Засідання координаційної ради

 

5 січня під керівництвом заступника голови адміністрації Наталії Собчук відбулося засідання районної координаційної ради з питань сім`ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім`ї та протидії торгівлі людьми.

На засіданні було розглянуто наступні питання:

1. Затвердження плану роботи на 2016 рік;

2. Про роботу із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, у 2015 році, перспективи роботи на 2016 рік;

3. Про заходи з попередження насильства у сім’ї, проведені протягом 2015 року;

4. Про роботу школи «Відповідального батьківства»;

5. Про затвердження проекту рішення засідання районної координаційної ради з питань сім`ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству у сім`ї та протидії торгівлі. 

Члени координаційної ради та запрошені вислухали доповідачів та прийняли такі рішення:

1. Взяти до уваги та домовилися про співпрацю між всіма структурними підрозділами адміністрації та інших установ представники яких входять до координаційної ради для позитивного вирішення проблем;

2. Продовжити соціальний супровід над сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах – 33 сім’ям ;

3. Зняти соціальний супровід над сім’ями, які перебували у складних життєвих обставинах з позитивним результатом – 3 сім’ям;

4. Взяти до уваги інформацію начальника відділу у справах сім’ї управління соціального захисту населення Кондратюк Т.А. та працівника центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Мельника С.Б. по запобіганню насильства в сім’ї роботу школи «Відповідального батьківства».

Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*